Dit ben ik

Mijn werk is mijn passie. Er is niets dat ik liever zou doen op deze wereld dan ‘mijn’ bruiden nog meer te laten stralen. Nog meer inderdaad, want stralen doen ze natuurlijk al.

Ik ben er honderd procent van overtuigd dat schoonheid van binnen zit. Iedere vrouw is prachtig en uniek, dus ook iedere bruid. Dat ik de eer heb om die schoonheid nog meer naar buiten te laten treden door middel van prachtige bruidsmake-up en –haar is fantastisch!

“Let’s do what we love and do a lot of it.”

Dit fantastische avontuur is inmiddels alweer ruim 10 jaar geleden begonnen voor mij. Beauty is altijd een grote passie van me geweest: van kleins af aan was ik er al dagelijks mee bezig. Tot ik op een gegeven moment de sprong in het diepe durfde te wagen. Ik ging mijn droom achterna! Ik ben begonnen als kapster, maar wilde graag meer leren. Ik heb daarom in die tijd ook mijn diploma voor schoonheidsspecialist en visagist behaald. Enkele jaren geleden reisde ik naar Londen, waar ik mijn masters als make-up artist gehaald heb. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en innoveren, daarom neem ik regelmatig deel aan workshops van grote make-up artists zoals Sameer Khousami. Dit werk is de manier waarop ik mijn ziel kan delen met de wereld.

Mijn overtuiging is dat make-up niet bedoelt is om iets dat minder mooi is, mooi te maken. Maar om de beauty die er al is, nog meer uit te laten komen. Ik help vrouwen verliefd te laten worden op zichzelf, want schoonheid zit in iedereen.

Liefdevolle groet,

Urmila

over-mij