Veel gestelde vragen

Ik snap dat jij als bruid met veel vragen zit. Voor jouw haar en make-up zal dat niet anders zijn. Ik help je graag op welke manier dan ook. Om je wat meer duidelijkheid te geven over wat ik voor je kan doen, geef ik hier alvast antwoord op de meest gestelde vragen.

Jazeker! Tijdens de proefsessie gaan we samen kijken wat het mooist bij jou als bruid past. In de meest ideale situatie is de proefsessie één tot twee maanden voor de bruiloft. Zo hebben we voldoende tijd. Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om alles door te spreken.

Ja natuurlijk! Wat jij zelf het fijnste vindt. Je kan naar mij komen, maar ik kan jouw bruidsmake-up en –kapsel ook bij jou thuis verzorgen.

Als je de foto’s van tevoren per mail toestuurt is dat heel fijn. Ik bereid mijzelf graag voor op wie jij bent als bruid. Door middel van foto’s van looks die jij mooi vindt, krijg ik daar een goed beeld bij. Zelfs een foto van de jurk is leuk om toe te sturen! Op die manier kan ik kijken of het een mooi geheel wordt. Tijdens de proefsessie spreken we dan alles met elkaar door.

Als je de accessoires voor jouw bruiloft al uitgezocht hebt, neem ze dan vooral mee. Dit geeft ons beide een betere indruk van hoe het eindresultaat zal worden. Ik kan je dan ook helpen met uitleggen hoe je hem het beste in en uit kunt doen.

Of je nu een gevoelige huid of een vette huid hebt, krullend of stijl haar, blank of gekleurd bent, ik kan je helpen. Ik weet met alle huid- en haartypes raad door mijn jarenlange ervaring.

EsthervanGeenen_Fotografie (16) (Small)